Znaš ti kako se postaje pravi šampion?

Ovo je tvoj neobavezni stav, gde si imao baš baš svoje JA, gde si mi terao suze od smeha gde god si glumio tako pozitivnog srpskog mladića, oči uvek kao da se nisi dovoljno naspavao i gde dobaciš po koju psovku.
Skoro sam te gledala u porodičnom blagu kako dolaziš iz vojske gladan, kako izgovaraš stalno za nešto alo bebane…miksere
Skoro sam te gledala kako sa nestrpljenjem čekaš da Istvič pobedi…
Skoro sam te gledala kako ih teraš da beru jabuke i viču av av av av, mmm dolče gabana, pa i njega ćemo da hapsimo, da znaš.
Svaka čast za ulogu u Hadersfildu.
U nebeskoj udici, sama ta muzika i tvoja uloga terala me je da plačem i da jecam ko da je to sad tu stvarno ispred mene.

Imao si čist pristup ka glumi, bio si neopterećen slavom i parama, imao si tu dragocenu emociju sa publikom koja te je činila srećnim kao što si sam rekao uz pomoć našeg pokojnog Milenka Zablaćanskog.
Govorio si da te priroda, mir i tišina čine srećnim kad gledaš u reku koja žubori… to ti i želim da gore počivaš u miru i gledaš i uživaš sa andjelima, ne opterećuj se više oko naše zemlje i ove ideologije, politike, ljude koji čine sve za svoje pozicije, za svoj cilj, bez obzira što im je obraz sve deblji oni idu do nekog cilja zarad nekih para i dokazivanja opet kod nekih koji štite te interese.
Uz tebe smo plakali i smejali se, i dalje ćemo na svaku reprizu puštenu na našim programima. Čujem često ono jao opet ovo repriziraju…neka i treba da se uvek setimo pravih, jer takve uloge vrate porodična okupljanja, nego nekakvi rijaliti i ostalo što samo čini je put linije do nečije kasice.

Mi koji znamo šta je dobrota i koji znamo prave vrednosti života držaćemo se onoga :
Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže…i pobediš!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s